De kracht van BACH

Onze concertsie 2023 'de kracht van BACH zit erop! We speelden op vier prachtige locaties een gevarieerd Bach programma, van klassiek tot modern en zelfs een tango. We wisten hiermee maar liefst 800 live bezoekers te verrassen en op één locatie liep ook een livestream. Wat zijn we trots!

Op deze pagina staat de informatie over onze concertreeks 2023: De kracht van BACH. Wij gaan ons programma maar liefst vier keer uitvoeren, met een kleine toegift op het NOVAM festival. Elke concert zullen er weer deels andere werken te horen zijn. 

1 april i.s.m. organist Adriaan Hoek
Dit concert is inmiddels geweest en was een groot succes. Hier staan foto's
Op het programma staan oa het orgelconcert voor strijkers en pauken van Poulenc en het vijfde klavierconcert van Bach, welke beide door Tim Fletcher bewerkt zijn voor orgelsolo met accordeonorkest. Het NSAO speelt daarnaast het bijzondere werk Bachseits van Johannes Stert en Fantasy on Bachs Goldberg Aria gecomponeerd door onze eigen dirigent Tim Fletcher gaat in première.    
Locatie       Burgerzaal stadhuis Rotterdam, Coolsingel 40, 3011 AD Rotterdam
Aanvang    15.00u
Kaarten      VOLGEBOEKT Gratis toegang, reserveren verplicht. Klik hier voor reserveringen. VOLGEBOEKT

22 april i.s.m. de Koninklijke Harmonie Orpheus in de concertserie 'Verrassende ontmoetingen'
Dit concert is inmiddels geweest en was zeer geslaagd. 
Orpheus speelt deze avond een Italiaans programma, het NSAO speelt een Bach programma. Vanavond neemt Leo van Lierop de solo in het vijfde klavierconcert van Bach voor zijn rekening en spelen wij diverse andere werken, waaronder Symphonic Variations van Jacob de Haan. 
Locatie        Concertzaal Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg
Aanvang     20.00u
Kaarten       Online kaartverkoop gesloten, kaarten aan de zaal nog verkrijgbaar

10 juni ons tweede gezamenlijke concert met het Haarlems Accordeonorkest.
Dit concert is inmiddels geweest en was, ondanks de warmte, een heel fijn concert. Hier de opnames: Symphonic VariationsKonzert in F mollBachseits en Fantasy on Goldberg.
Het NSAO speelt ook deze avond een Bach programma met oa het vijfde klavierconcert van Bach met als solist Leo van Lierop en Symphonic Variations van Jacob de Haan
Locatie       De Morgenster, Seinstraat 2, 1223 DA Hilversum
Aanvang     20.00u
Kaarten      Online kaartverkoop gesloten, kaarten aan de zaal nog verkrijgbaar

29 oktober in de serie Blije Kerk Concerten
Ook dit concert is inmiddels achter de rug, er genoten 250 bezoekers van de acht Bach (gerelateerde) werken en de livestream staat hier. 
Dit concert wordt geheel door NSAO verzorgd en wij zullen vier nieuwe Bach (gerelateerde) stukken spelen naast de al eerder in onze serie uitgevoerde werken. Verrassend is het stuk Tangazo van Piazzolla.
Locatie       Maria Geboortekerk, Kerkstraat 27, 6665 CE Driel
Aanvang    14.30u
Kaarten      Vrije toegang, collecte achteraf, reserveren niet nodig

Toegift 
11 november deelname aan het NOVAM orkestenfestival
Deze dag spelen wij twee stukken uit ons Bach programma: Fantasy on Bachs Goldberg Aria gecomponeerd door onze eigen dirigent Tim Fletcher en  Symphonic Variations van Jacob de Haan. 
Locatie       Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum
Aanvang    16.00u
Kaarten      Vrije toegang