Steun ons crowdfundingsproject: NSAO goes Dutch!

UPDATE:
De actie is geslaagd! Met dank aan iedereen die gedoneerd heeft!
Hardy Mertens gaat voor ons een stuk schrijven in het eerste kwartaal van 2019. Op 16 november 2019 zal dit stuk in première gaan. Nadere informatie volgt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In het concertseizoen 2019/2020 gaat het NSAO een concetserie geven met uitsluitend muziek van Nederlandse componisten. Ons project heet ´NSAO Goes Dutch!'. Wij zullen arrangementen spelen van bestaande (klassieke) Nederlandse stukken welke nog nooit op accordeon zijn uitgevoerd. Ook willen we tijdens deze concertserie een geheel nieuwe compositie uitvoeren. Een compositie die speciaal voor ons wordt geschreven. En hiervoor hebben wij uw steun nodig!

Meerdere enthousiaste componisten hebben aangegeven graag een compositie te willen schrijven voor ons orkest, waarmee een langgekoesterde wens in vervulling gaat. Sinds de oprichting is het een doel geweest om componisten te enthousiasmeren muziek te schrijven voor ons instrument. Eén van deze componisten is Hardy Mertens, één van de meest prominente personen in de nationale en internationale blaasmuziek. Stukken van hem gelden als toonaangevend binnen de muziekwereld en hij heeft zelfs enkele buitenlandse hitparades bereikt. Met dit project beleeft hij zijn debuut als componist voor accordeon.

Waar wordt uw donatie aan besteed?
Creatie, productie en uitvoering van een gloednieuwe compositie voor accordeonorkest, speciaal gecomponeerd voor het NSAO door Hardy Mertens!
 
Dankzij uw bijdrage stelt u ons orkest in staat om een uniek project te realiseren!